Nieuws

Zuid-Holland en Nijmegen Klusseniers rijker

01-06-2020

Deze maand zijn er weer drie vakmannen als Klussenier. In Alphen a/d Rijn is Herman Bogaards zijn klusbedrijf gestart. Jan Muller is er ook bijgekomen in Zuid-Holland. Hij start als Klussenier in Maassluis. Vakman Jarno Nikkels zorgt voor uitbreiding in Nijmegen. 

De Klussenier vertelt: Marcel den Hartog

19-05-2020

In deze aflevering van ‘De Klussenier vertelt’ is De Klussenier Marcel den Hartog aan het woord. Bekijk hieronder hoe hij het werken als zelfstandig ondernemer voor een franchiseorganisatie ervaart en hoe hij deze tijd beleeft.

Onderzoek zelfstandig ondernemen digitaal

07-05-2020

De huidige situatie is voor veel mensen een goed moment om zich te bezinnen over de toekomst. Ben je tevreden met je huidige werk? Of knaagt er iets wat zegt dat je het anders wilt doen? Bijvoorbeeld de wens om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Zet vandaag de eerste stap naar jouw eigen bedrijf!

29-04-2020

Wil je een eigen bedrijf starten? Dan kun je vandaag de eerste stap zetten! Ondanks de onzekere tijd liggen er voor goede en veelzijdige vaklieden veel kansen om juist nu een eigen bedrijf op te starten en succesvol te zijn. 

ZZP’ers in de bouw houden hun hoofd boven water

15-04-2020

Franchiseorganisatie De Klussenier heeft als missie om een van de meest geplaagde beroepsgroepen in Nederland te ondersteunen in deze lastige tijd. Zij wil ondernemers en ZZP'ers adviseren en ondersteuning bieden het hoofd boven water te houden.

Hoe doorstaat de ZZP'er in de bouw deze tijd?

03-04-2020

Hoe kom je lastige tijden als deze door? Dat is de vraag die veel ZZP'ers en uitzendkrachten in de bouw zichzelf stellen. Na de banken-, hypotheek-, stikstof- en PFAS-crisis is daar nu Covid-19, ofwel de coronacrisis. De laatste lijkt ingrijpender dan de crises ervoor.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

 
Loading...