Nieuws

Stikstof en PFAS raken de bouw keihard

01-11-2019

Over dat het stikstof vonnis de bouw keihard raakt lijkt geen twijfel te bestaan. De plotselinge PFAS-normering doet daar nog een schepje bovenop.  De problematiek blijft onverminderd groot en veel bouwbedrijven beginnen het zwaar te krijgen.  

Voorkomen is beter dan genezen

29-08-2019

Deze week stond in het AD weer een bericht over een consument die een grote som geld verloor aan een malafide loodgieter. In dit geval werd gebruik gemaakt van een bemiddelingsservice die de opdracht heeft uitbesteed. 

De Klussenier heeft de toekomst

18-04-2019

Wil je zelfstandig ondernemen en daarbij onafhankelijk van de conjunctuur werken? De cyclus van De Klussenier werkt onafhankelijk van de conjunctuur, waardoor je altijd verzekerd bent van meer dan voldoende werkaanbod. 

Heeft de zzp’er in de bouw toekomst?

19-02-2019

De Nederlandse economie was in 2018 in goede doen. Daar hebben veel mensen met de droom om te gaan ondernemen gebruik van gemaakt. Het afgelopen jaar zijn veel nieuwe eenmanszaken (ZZP'ers) gestart. Maar hebben deze ZZP'ers in de bouw nog toekomst?

Uitreiking Klussenier Awards 2018

25-01-2019

Op vrijdag 25 januari vond de vijfde editie van de Klussenier Awards plaats! Het was wederom een gezellig samenzijn met veel positieve woorden en met erg mooie winnaars. Al met al was het een zeer geslaagde avond. Op naar volgend jaar!

Actie: De Klussenier luchtballon

01-11-2018

Maak bij uw Klussenier in de buurt kans op gratis plaatsen in De Klussenier luchtballon en ga met De Klussenier naar grote hoogte. Met een speciale, tijdelijke actie kunt u kans maken op de gratis luchtballonplaatsen.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

 
Loading...