Nieuws

Zet vandaag de eerste stap naar jouw eigen bedrijf!

29-04-2020

Wil je een eigen bedrijf starten? Dan kun je vandaag de eerste stap zetten! Ondanks de onzekere tijd liggen er voor goede en veelzijdige vaklieden veel kansen om juist nu een eigen bedrijf op te starten en succesvol te zijn. 

ZZP’ers in de bouw houden hun hoofd boven water

15-04-2020

Franchiseorganisatie De Klussenier heeft als missie om een van de meest geplaagde beroepsgroepen in Nederland te ondersteunen in deze lastige tijd. Zij wil ondernemers en ZZP'ers adviseren en ondersteuning bieden het hoofd boven water te houden.

Hoe doorstaat de ZZP'er in de bouw deze tijd?

03-04-2020

Hoe kom je lastige tijden als deze door? Dat is de vraag die veel ZZP'ers en uitzendkrachten in de bouw zichzelf stellen. Na de banken-, hypotheek-, stikstof- en PFAS-crisis is daar nu Covid-19, ofwel de coronacrisis. De laatste lijkt ingrijpender dan de crises ervoor.

Stikstof en PFAS raken de bouw keihard

01-11-2019

Over dat het stikstof vonnis de bouw keihard raakt lijkt geen twijfel te bestaan. De plotselinge PFAS-normering doet daar nog een schepje bovenop.  De problematiek blijft onverminderd groot en veel bouwbedrijven beginnen het zwaar te krijgen.  

Voorkomen is beter dan genezen

29-08-2019

Deze week stond in het AD weer een bericht over een consument die een grote som geld verloor aan een malafide loodgieter. In dit geval werd gebruik gemaakt van een bemiddelingsservice die de opdracht heeft uitbesteed. 

De Klussenier heeft de toekomst

18-04-2019

Wil je zelfstandig ondernemen en daarbij onafhankelijk van de conjunctuur werken? De cyclus van De Klussenier werkt onafhankelijk van de conjunctuur, waardoor je altijd verzekerd bent van meer dan voldoende werkaanbod. 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

 
Loading...