Nieuws

Uitreiking De Klussenier Awards 2017

12-12-2017

Wie is de vakman van het jaar? Welke Klussenier wordt door zijn klanten op handen gedragen? En welke nieuwbakken Klussenier heeft een vliegende start gemaakt? Op 2 februari weten we het. Dan vindt alweer de 4e editie plaats van de De Klussenier Awards.

Laatste kwartaal 7 klusbedrijven gestart

01-11-2017

In oktober startte er al drie nieuwe klusbedrijven als Klussenier. In november kwamen daar nog eens drie bij in Luyksgestel, Oirschot en Dedemsvaart. Hiermee komt het aantal startende Klusseniers in het laatste kwartaal op zeven!  

Nieuwe klusbedrijven per 1 oktober

01-10-2017

Per 1 oktober zijn er weer 3 nieuwe Klusseniers gestart. Het gaat om de vakmannen Siebolt Postma uit Leeuwarden, Jacques Schoenmaker uit Beverwijk en Sandro Bouman uit Doetinchem. Dit zijn alle drie ondernemers die verder gaan als Klussenier.

Nieuw klusbedrijf in De Moer

01-09-2017

Op 1 september is Sjaak Stokkermans gestart als Klussenier in De Moer. Hij heeft de ondernemerstraining op Het KlusHuis goed doorlopen en de voorbereidingen voor zijn start zijn genomen. Hij staat nu klaar voor al uw projecten en opdrachten.

Samenwerking De Klussenier en Renault Nederland

15-08-2017

Renault heeft met een aantal van hun klanten een promotie actie uitgevoerd. Zij willen graag in beeld brengen hoe de bedrijfswagens van Renault door ondernemers worden gebruikt. Daarvoor zijn wij benaderd. Dit resulteerde in een mooie video.

Nieuw klusbedrijf in Stadskanaal

01-08-2017

Vanaf 1 augustus is Stadskanaal een klusbedrijf rijker. Erwin van Dijken heeft zijn eigen klusbedrijf gestart als Klussenier. Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige vakman? Dan zit u bij Erwin goed! Kom direct in contact met Erwin.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

 
Loading...