Nieuws

‘ZZP'er in de bouw; ondernemer of gelukzoeker?’

04-11-2020

Wie kent ze niet? De klusjesmannen die besluiten om voor zichzelf te beginnen omdat ze dan meer geld kunnen verdienen dan dat ze bij een baas zouden verdienen, of omdat ze geen andere keus hebben. Deze klusjesmannen leven vaak in onzekerheid. In dit artikel lees je hoe je ervoor kan zorgen dat het vertrouwen van ondernemen terugkomt. 

De Klussenier vertelt: De kracht van samen

03-11-2020

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Jacob Drenth en Marco van Kol aan het woord. Jacob en Marco vertellen waarom ze Klussenier zijn geworden en hoe zij ‘De kracht van samen’ bij De Klussenier ervaren.

Sponsoring van Het Groot Niet Te Vermijden

15-09-2020

Al enkele jaren is De Klussenier sponsor van Het Groot Niet Te Vermijden. Ook het komende jaar is het merk De Klussenier weer zichtbaar in en rondom de voorstellingen van de theatergroep. Hier hoort ook een mooie winactie bij!

De Klussenier vertelt: Jordi Merks

27-08-2020

In deze aflevering van ‘De Klussenier vertelt’ is De Klussenier Jordi Merks aan het woord. Jordi vertelt over zijn stap van parttime ondernemen naar fulltime zelfstandig ondernemen en hoe hij dit samen met De Klussenier heeft kunnen doen.

De 5 voordelen van franchise

14-07-2020

Je wilt zelfstandig ondernemen en hebt daarbij de behoefte aan extra zekerheid. Dan is aansluiten bij een franchiseorganisatie een goede uitkomst. Aansluiten bij een franchiseorganisatie heeft vele voordelen. Vijf van deze voordelen lees je in dit artikel.

Ondernemen in de tijd van nu

03-07-2020

Over 1 ding zijn we het allemaal eens. Het zelfstandig ondernemen met de tegenstrijdige regels wordt er niet makkelijker op. Veel zelfstandig ondernemers ervaren dat. Maar is zelfstandig ondernemen onmogelijk op dit moment?

« 1 2 3 4 5 6 7 »

 
Loading...