Nieuws

Nieuwe generatie in de klusbranche helpt Assen en omstreken 'uit de brand'

01-02-2021

De laatste jaren is het enorm druk in de bouw waardoor het voor vele consumenten een enorme uitdaging is om een juiste klusjesman te vinden die de klus perfect en het liefst zo snel mogelijk uit kan voeren.

De Klussenier vertelt: Manuel ter Bogt

18-12-2020

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Manuel ter Bogt aan het woord. Manuel was ZZP’er in de bouw en heeft de overstap naar De Klussenier gemaakt. Hij vertelt waarom hij dit gedaan heeft en wat voor hem het voordeel hiervan is geweest.

Klusbedrijven komen om in de verbouwingen en moeten steeds vaker nee zeggen

05-11-2020

Dat kopt het AD vandaag. Lees meer in dit nieuwsbericht over dit onderwerp. 

‘ZZP'er in de bouw; ondernemer of gelukzoeker?’

04-11-2020

Wie kent ze niet? De klusjesmannen die besluiten om voor zichzelf te beginnen omdat ze dan meer geld kunnen verdienen dan dat ze bij een baas zouden verdienen, of omdat ze geen andere keus hebben. Deze klusjesmannen leven vaak in onzekerheid. In dit artikel lees je hoe je ervoor kan zorgen dat het vertrouwen van ondernemen terugkomt. 

De Klussenier vertelt: De kracht van samen

03-11-2020

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Jacob Drenth en Marco van Kol aan het woord. Jacob en Marco vertellen waarom ze Klussenier zijn geworden en hoe zij ‘De kracht van samen’ bij De Klussenier ervaren.

Sponsoring van Het Groot Niet Te Vermijden

15-09-2020

Al enkele jaren is De Klussenier sponsor van Het Groot Niet Te Vermijden. Ook het komende jaar is het merk De Klussenier weer zichtbaar in en rondom de voorstellingen van de theatergroep. Hier hoort ook een mooie winactie bij!

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

 
Loading...