De Klussenier vertelt: Johan Roetenberg


Leeftijd speelt geen rol om voor jezelf te beginnen als Klussenier

Johan heeft in een ver verleden de opleiding bouwkunde met succes afgerond. Voordat hij besloot om voor zichzelf te beginnen was hij in loondienst als hoofd planning kwaliteitszorg bij een textielbedrijf. Het bedrijf ging failliet en toen moest Johan noodgedwongen in de WW. Dit heeft hij een tijdje aanvaard. Hij wilde niet meer in loondienst. Hij was op zoek naar vrijheid. "Ik heb mijn oude beroep weer opgepakt!" vertelt Johan. "Eigenlijk had ik de stap om Klussenier te worden veel eerder moet doen. Maar als je kinderen hebt en een gezin wil je toch een beetje zekerheid."

Met meer zekerheid beginnen met je eigen klusbedrijf als Klussenier

Een belemmering als startende ondernemer voor Johan is de rompslomp die er op je afkomt zoals administratie en marketing en zaken waar je geen weet van hebt. Johan geeft aan dat De Klussenier daarin ondersteunt. "Dat is heel prettig!" Johan ervaart dat hij niet veel hoeft te doen voor het aanbod van werk. Zijn netwerk, de website van De Klussenier, de herkenbare bus en mond tot mond reclame zorgen ervoor dat klanten uit zijn omgeving Johan weten te vinden.

Wil jij ook eigen baas worden?

"Wat ik merk van het verschil tussen loondienst en dat ik nu zelfstandig ben is dat je er nu wel wat voor moet doen en een dag dat je niet werkt betekent een dag geen inkomen, maar daartegenover staat dat ik nu zelf kan bepalen wat mijn inkomsten zijn." Voor Johan is het ook prettig dat hij nu zelf kan bepalen wanneer hij vrij wil en kan zijn. "Ik ben eigen baas!", zegt Johan vol trots. "En er is geen limiet aan leeftijd om voor jezelf te beginnen."

Weten wat De Klussenier voor jou kan doen?

Het hebben van je eigen klusbedrijf vraagt de nodige verantwoording, het is dus van belang dat je deze verantwoording kunt dragen. Dit is niet in een getal/leeftijd uit te drukken en per persoon verschillend. Neem gerust contact op met Het KlusHuis om jouw persoonlijke situatie door te spreken. Het is een organisatie die met je meedenkt en zorgt voor een goede boterham.

Meer weten? Klik hier!    

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur