Tweede generatie Klussenier in Losser

De laatste jaren is het enorm druk in de bouw waardoor het voor vele consumenten een enorme uitdaging is om een juiste klusjesman te vinden die de klus perfect en het liefst zo snel mogelijk uit kan voeren. Veel jongeren kiezen tegenwoordig niet meer snel voor een praktisch beroep, het werken met de handen. Hierdoor is er een tekort aan praktisch personeel zijn ontstaan.

Bij de familie Roetenberg is dit echter niet het geval. Johan Roetenberg  heeft al sinds 2018 zijn klusbedrijf in Losser en staat bekend als De Klussenier Johan Roetenberg. Klanten kunnen hem voor iedere klus in en om het huis huis bellen, alleen merkt ook hij dat hij wel erg vaak ‘nee’ moet verkopen.

Zijn zoon Joucke, die deze maand 32 jaar is geworden, helpt Johan al jaren en heeft een technische achtergrond. Ook Johan heeft ontdekt dat zijn zoon een geboren vakman is. Joucke zag zijn vader Johan met veel plezier elke dag op pad gaan naar zijn klanten om hun woonwensen in en rondom het huis te realiseren heeft. Joucke raakte steeds enthousiaster  en besloot dat hij niet meer voor een baas wil werken maar net als zijn vader als zelfstandig ondernemer met een eigen klusbedrijf verder wil. Johan maakte de afspraak voor zijn zoon met De Klussenier en die waren net zo enthousiast over deze vakman.

Op 1 februari 2022 gaat het dan toch echt gebeuren, er zal nóg een witte Klusseniers bus, deze keer met de naam ‘De Klussenier Joucke Roetenberg’, rondrijden in Losser. 

Johan en Joucke hebben samen al mooie plannen gemaakt. Ze willen graag samenwerken zodat ze grotere klussen kunnen aannemen. Dat is de kracht van samen!

Ook iedere dag met plezier aan het werk met jouw eigen klusbedrijf? Word Klussenier! Kijk voor meer informatie op www.starteigenklusbedrijf.nl

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur