De Klussenier vertelt: Manuel ter Bogt

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Manuel ter Bogt aan het woord. Manuel was ZZP’er in de bouw en heeft de overstap naar De Klussenier gemaakt. Hij vertelt waarom hij dit gedaan heeft en wat voor hem het voordeel hiervan is geweest.

Waarom aansluiten bij De Klussenier?

Ik heb verschillende redenen gehad om mijzelf aan te sluiten bij De Klussenier. De Klussenier helpt mij meer naamsbekendheid te komen en zo gemakkelijker aan werk te kunnen komen. Omdat ik aangesloten ben bij een organisatie als De Klussenier kan ik mijn offertes makkelijker wegschrijven. Klanten hebben een waarborgfonds en zekerheid achter zich staan, waardoor een prijs makkelijker te verklaren is. Als Klussenier is het goed uit te leggen waarom je iets duurder bent dan een eenpitter. 

Daarnaast is de administratie een belangrijke reden voor mij om aan te sluiten bij De Klussenier. Als eenpitter moet je alle administratie zelf doen. Bij De Klussenier hebben ze dat ondergebracht bij een grote boekhouder, ‘De Administratie’. Bij het boekhoudkantoor ‘De Administratie’ heb je een grote organisatie die jou kunnen ondersteunen. Zo krijg je ook veel advies op financieel gebied. Dat heeft mij over de streep getrokken om mijn administratie onder te brengen bij De Klussenier. 

Geen prijsvechter meer

De grootste uitdaging als eenpitter is dat je als prijsvechter in de markt staat. Je straalt mogelijk iets minder kwaliteit en betrouwbaarheid uit, ondanks dat het werk kwalitatief goed is. De Klussenier brengt als voordeel mee dat klanten waarmee je in zee gaat meer te besteden hebben. Ze kiezen bewust voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van De Klussenier. Hierdoor kan je een betere prijs vragen voor het werk wat je levert. 

Als Klussenier merk ik dat ik nu echt een bedrijf kan managen. Je kan gericht investeringen doen, ook privé heb je meer geld te besteden. Als Klussenier heb ik ervaren dat mijn werkvoorraad voor 2020 snel vol zat. In het derde kwartaal van 2020 was ik al mijn werkzaamheden voor 2021 aan het plannen. Dat is een belangrijk gevolg van bij een naamsbekende organisatie als De Klussenier aangesloten te zijn. Mensen wachten tot jij beschikbaar bent en daardoor heb je voor de langere termijn voldoende werk

Weten wat De Klussenier voor jou kan doen?

Wanneer je op dit moment zzp’er bent, je wilt meer toekomstgericht werken en meer uit je eigen bedrijf halen, dan raad ik aan om met De Klussenier in gesprek te gaan. Het is een organisatie die met je meedenkt en zorgt voor een betere boterham. Ook zorgt je ervoor dat je betere administratieve voorwaarden hebt en dat je als ondernemer gefocust blijft op het succes. 

Meer weten? Klik hier!    

 
Loading...