Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

De Klussenier vertelt: De kracht van samen

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Jacob Drenth en Marco van Kol aan het woord. Jacob en Marco vertellen waarom ze Klussenier zijn geworden en hoe zij ‘De kracht van samen’ bij De Klussenier ervaren.

Waarom De Klussenier?

De Klussenier Jacob Drenth en De Klussenier Marco van Kol werken allebei naar volle tevredenheid als Klussenier. Beiden hebben hun eigen klusbedrijf waarmee ze hun eigen klanten bedienen, Jacob in Dordrecht en Marco in Zwijndrecht. De redenen waarom Jacob en Marco Klussenier geworden zijn, is per persoon verschillend en lees je hieronder. Wat ze wel gemeen hebben is dat ze allebei erg blij zijn dat ze de keuze voor De Klussenier gemaakt hebben.

Marco: “Ik heb altijd gezegd dat ik nooit voor mijzelf wilde werken. Ik wilde de zekerheid van een vaste baan niet kwijt. Maar in 2014 kwam de crisis en kreeg ik op 37-jarige leeftijd te horen dat ik te oud was om voor een baas te werken. Daardoor werd ik gedwongen om naar iets anders te kijken. Toen kwam ik in contact met De Klussenier. Zij hebben alle onzekerheden weggenomen. Dankzij De Klussenier heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemen durven zetten. Ik ben in de crisis van 2014 begonnen en ik heb nog geen dag zonder werk gezeten.”

De situatie van Jacob was iets anders. Jacob is in 2018 gestart als Klussenier, toen de crisis achter ons lag. Jacob: “Na 25 jaar als automonteur gewerkt te hebben, wilde ik iets anders. Toen dacht ik, ik heb mijn leven lang erbij geklust, dit ga ik nu volledig als mijn werk doen. Na goede gesprekken met Het KlusHuis bleek dat dit goed haalbaar was. Ik heb met Marco voor mijn start kennisgemaakt. Marco zei voordat ik Het KlusHuis benaderd had dat ik mij geen zorgen hoefde te maken, maar dat deed ik toch. Want je gaat toch een bepaalde zekerheid stopzetten om voor jezelf te beginnen. Zo beangstigend als het in het begin leek, als ik er nu aan terugdenk dan begin ik meteen te lachen. Ik heb er geen seconde spijt van.”

De kracht van samen

Op het moment dat Jacob van start ging als Klussenier was Marco al een aantal jaren actief met zijn eigen klusbedrijf. Vanaf het eerste moment gingen Jacob en Marco veel samenwerken en er was direct een klik. Dankzij de samenwerking hebben de heren de zogenaamde ‘De kracht van samen’ optimaal ervaren en profiteren ze hier nog iedere dag van. Jacob: “De reden dat ik bij De Klussenier ben aangesloten heeft te maken met het feit dat je zelfstandig ondernemer bent in een organisatie waar je ook collega’s hebt waar je dingen aan kan vragen. De collega Klusseniers die bij jou in de buurt zitten, kan je vragen stellen als je ergens tegenaan loopt en je kan grotere klussen samen met iemand doen. Dat vind ik echt top!

‘De kracht van samen’ komt niet alleen tot uiting in de samenwerking tussen Klusseniers onderling. Je hebt ook een grote organisatie achter je staan. “Het feit dat je iemand hebt om op terug te vallen is prettig. Wat werk of offertes betreft kan je naar Het KlusHuis bellen. Je wordt altijd geholpen en dat is fijn! Voor mij is dat de kracht van samen waar De Klussenier voor staat”, aldus Marco. Het KlusHuis is de franchisegever van De Klussenier. Op het hoofdkantoor wordt elke dag gewerkt om Klusseniers zoals Jacob en Marco zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ook ‘De kracht van samen’ ervaren?

Voor Jacob en Marco werkt ’De kracht van samen’ bij De Klussenier erg goed. En jij kan dit ook ervaren! Onze Klusseniers kunnen een veelzijdige vakman zoals jou goed gebruiken! Jacob: “Als je op dit moment voor een baas werkt, je moet nog zeker 15 of 25 jaar en je wil graag iets anders. Dan is dit het moment. Wacht niet, maar doe het gewoon. Ik heb geen moment spijt van mijn beslissing gehad en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik er alleen voor sta.”

Wil jij weten wat ‘De kracht van samen’ bij De Klussenier voor jou kan betekenen? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Laat dan hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter




Mijn huidige situatie:  
 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur