Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Badkamer verbouwen of renoveren

Is het tijd om uw badkamer eens onder handen te nemen? Dan moet u zich als eerste afvragen of u de badkamer wil verbouwen of renoveren.

 Het antwoord op deze vraag hangt af van de wensen die u heeft voor uw nieuwe badkamer. Een complete verbouwing betekent dat u een volledig nieuwe badkamer krijgt. De hele badkamer wordt gestript en daarna volledig naar de nieuwe wensen opgebouwd. Een complete verbouwing is de meest ingrijpende manier om een nieuwe badkamer te krijgen. Daarnaast degene die het langste duurt en de meeste kosten met zich meebrengt.

   

Verbouwen of renoveren

Is een complete verbouwing te rigoureus, te duur of duurt dat te lang? Dan kunt u ervoor kiezen om een (gedeeltelijke) renovatie uit te laten voeren.

Bij een badkamerrenovatie kunt u enkele werkzaamheden uit laten voeren waardoor de badkamer er weer zo goed als nieuw uitziet of een nieuwe uitstraling gekregen heeft. Denk bijvoorbeeld aan nieuw tegelwerk, een andere douche, nieuwe (maatwerk) kasten of een nieuwe wastafelmeubel.

Dergelijke renovaties, of een combinatie ervan, kunnen ervoor zorgen dat de badkamer niet helemaal op de schop hoeft maar dat de badkamer wel een nieuwe uitstraling krijgt.

Badkamer verbouwen of renoveren met De Klussenier

Badkamer verbouwen of renoveren met De Klussenier

De Klussenier en uw badkamer verbouwing

Voor uw badkamer verbouwing heeft u nu alles duidelijk wat u wilt en hoe u dat gedaan wilt hebben. In dit hele proces moet u kiezen wie en op welke manier het uitgevoerd moet worden. Daarvoor is een Klussenier de geschikte vakman.

Met een Klussenier haalt u een veelzijdige en betrouwbare vakman in huis. Dankzij zijn veelzijdigheid voert een Klussenier het overgrote deel van het werk bij een badkamer verbouwing zelfstandig uit. Dat betekent dat u één vakman over de vloer heeft.

Dit zorgt er tevens voor dat u één aanspreekpunt heeft voor de badkamer verbouwing of renovatie. Daardoor hoeft u geen moeilijke planning te maken voor alle in te huren vaklieden. Dit betekent dat u direct één aanspreekpunt heeft voor de badkamer verbouwing.

Werkzaamheden badkamer renovatie

Wanneer u de werkzaamheden van de badkamer verbouwing of renovatie uit gaat laten voeren is het goed om te weten wat u kunt verwachten. Een badkamer verbouwing is namelijk een van de grootste verbouwingen die bij u thuis uitgevoerd kan worden.

Wanneer u kiest voor een renovatie van de badkamer kiest u ervoor om specifieke onderdelen van de badkamer aan te pakken. De werkzaamheden zullen hierop gericht zijn. Dit kan verschillen van enkel het tegelwerk tot een combinatie van leidingwerk, installatiewerk, tegelwerk en afwerking.

Bij een volledige badkamer verbouwing komt er vanzelfsprekend meer werk bij kijken. De werkzaamheden gaan van sloopwerk tot afwerking en van elektrawerk tot installatie. Alles wat ervoor nodig is om de badkamer zo compleet mogelijk te verbouwen wordt uitgevoerd. De werkzaamheden van de verbouwing of renovatie worden stap voor stap uitgevoerd door een Klussenier. Doordat een Klussenier een veelzijdig vakman is kan deze tenminste 80% van de werkzaamheden zelfstandig en professioneel uitvoeren.

    

    

Een nieuwe badkamer met De Klussenier 

Bent u overtuigd? Wilt u uw badkamer compleet ‘nieuw leven inblazen’ of renoveren?  Een groot project, wat we graag samen met u stap voor stap realiseren. De eerste stap: Het indienen van een aanvraag bij een Klussenier bij u in de buurt.

Vind een Klussenier »

Zelf een eigen klusbedrijf beginnen?

De Klussenier helpt je! Neem snel contact met ons op.

Jouw situatie

Maak je keuze en krijg gratis tips over het staten als succesvol ondernemer met je eigen klusbedrijf!

Ik ben nu ZZP'er

Ik ben nu in loondienst

Ik ben nu werkloos

Voor al uw werkzaamheden

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur