Woning laten beveiligen

Iedere maand kan de berichtgeving verschillen: “Aantal inbraken stijgt”, “Aantal inbraken daalt”. Het feit is dat inbraken (helaas) voor zullen blijven komen. En lang niet alle inbraken worden opgelost.

Beveilig uw woning

Hoe heeft u uw woning beveiligd? En nog belangrijker: Hoe angstig bent u voor een inbraak?

Met een goede beveiliging van uw woning is uw woning niet alleen beter beveiligd, ook zult u hier zelf een fijner gevoel aan over houden.  

Inbrekers beschikken over steeds meer middelen om een woning binnen te komen. Gelukkig gaat de ontwikkeling van de beveiliging ook door!

We informeren u graag over uw mogelijkheden op het gebied van beveiliging.

Word ook Klussenier!

Zelf een eigen klusbedrijf beginnen? De Klussenier helpt je! Neem snel contact met ons op.

Meer informatie »

Soorten beveiliging voor uw woning

Hang en sluitwerk

Wellicht voor de hand liggend, maar daarom niet minder belangrijk: Hoe inbraakproof zijn uw sloten? Geef uw hang en sluitwerk een ‘opwaardering’ en maak het zogenaamde ‘cilindertrekken’ onmogelijk.

Inbraakalarm

Kiest u ervoor om een elektronisch veiligheidssysteem te installeren om de aanwezigheid van een inbreker waar te nemen? Dit alarm kan afgaan op locatie en/of een melding doorgeven aan een speciale dienst op afstand.

Camerabewaking

Steeds meer particulieren kiezen voor camerabewaking. Waarom? Er zijn kortweg 3 redenen voor u om beveiligingscamera's op te hangen:

  • U kunt op afstand binnenshuis kijken. Ziet u iets verdachts? Dan kunt u dit melden.
  • Ziet een inbreker een camera hangen? Dan is de kans groot dat dit hem afschrikt.
  • Slaagt de inbreker erin om uw huis binnen te komen? Grote kans dat dit op beeld staat! U kunt dit gebruiken om de identiteit van de inbreker te achterhalen.

Uw huis beveiligen met De Klussenier

Het mag duidelijk zijn: Naar onze mening kunt u het beste zo snel mogelijk uw woning laten beveiligen. Voor u interessant om uit te zoeken: Zorgt het goed beveiligen van uw woning voor korting op uw inboedelverzekering?
De Klussenier bij u in de buurt adviseert u graag op het gebied van beveiliging. Ook kan hij de nodige werkzaamheden voor u uitvoeren. Wacht niet langer! Dien een aanvraag in bij een Klussenier bij u in de buurt.

Vind een Klussenier »

 
Loading...