Zonwering plaatsen

Het weer in Nederland is niet altijd 'je van het'.  Hoe vaak heeft u wel niet gedacht: 'Laat de zon maar eens schijnen'? En schijnt de zon dan eindelijk, dan kan dit in huis als irritant worden ervaren. Bijvoorbeeld wanneer u net uw favoriete soap op televisie aan het kijken bent. Of wanneer het door de zon te warm in huis wordt. 

Voor de momenten waarop u de zon liever niet in huis hebt, kunt u zonwering laten plaatsen. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die u hierin heeft!

Zonneschermen en rolluiken

Zonneschermen
Zonneschermen zijn de ideale terrasoverkappingen. U kunt overdekt buiten zitten én u kunt de zon buiten houden.

Rolluiken
Rolluiken beperken geluidsoverlast en zijn ideaal voor het verduisteren van een bepaalde ruimte. Nog een leuk voordeel: Een inbreker zal minder kans van slagen zien wanneer u rolluiken voor de ramen heeft.   

Word ook Klussenier!

Zelf een eigen klusbedrijf beginnen? De Klussenier helpt je! Neem snel contact met ons op.

Meer informatie »

Markiezen en rolgordijnen

Markiezen
Houdt u van een wat klassiekere uitstraling? Dan zijn markiezen wellicht interessant voor u! Er zijn zowel houten en aluminium markiezen. Tegenwoordig zijn de aluminium markiezen meer in trek vanwege het weinige onderhoud. 

Rolgordijnen
Rolgordijnen horen eigenlijk niet in het rijtje thuis, ze worden namelijk binnenshuis geplaatst. Dat maakt het echter niet minder effectief om een ruimte te verduisteren of om de zon buiten te houden.

Zonwering met De Klussenier

Op zoek naar schaduw in huis of in de tuin? Neem eens contact op met een Klussenier bij u in de buurt. Hij kan advies geven en de werkzaamheden voor u uitvoeren. U vindt onze Klusseniers via de knop hierond

Vind een Klussenier »

 
Loading...