Vloer leggen of renoveren

Het is iets waar iedere woningbezitter (ja, u ook!) op den duur tegen aanloopt: De vloer moet worden opgeknapt. 

De vloer bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van de binnenkant van uw woning en is continu in 'gebruik'.

Het belang van het onderhouden van de vloer hoeven we daarom waarschijnlijk niet toe te lichten. Laten we er nog een schepje bovenop doen: Een vloer is belangrijk voor de waarde van uw woning. Deze houdt u op peil door de vloer te onderhouden. 

Nieuwe vloer leggen

Gaat u een compleet nieuwe vloer laten leggen? Grote kans dat er dan allerlei vragen naar voren komen: Waar kies ik voor? design-, houten-, beton-, vinyl-, tapijt-, of een kunststofvloer? Wat zijn de voor- en nadelen van een bepaald type vloer? Hoe zit het met eventuele vloerverwarming? Met al uw vragen én wensen kunt u terecht bij uw Klussenier!

Word ook Klussenier!

Zelf een eigen klusbedrijf beginnen? De Klussenier helpt je! Neem snel contact met ons op.

Meer informatie »

Vloer renoveren

Gelukkig hoeft er niet altijd direct een compleet nieuwe vloer in. Renovatie kan wonderen doen!

Wat voor type vloer heeft u? De mogelijkheden voor het renoveren van uw vloer zijn hier namelijk van afhankelijk. Een houten vloer kan bijvoorbeeld geschuurd en gepolijst of in de olie gezet worden. Zo krijgt de vloer weer een glanzende en egale uitstraling. Heeft u een ander soort vloer en bent u benieuwd wat hiervoor de mogelijkheden zijn? Schroom dan vooral niet om een Klussenier bij u in de buurt te benaderen. Hij komt graag bij u langs om dit met u te bespreken.

Een nieuwe vloer met De Klussenier

Bent u op zoek naar een nieuwe of gerenoveerde vloer? Onze Klusseniers zijn echte vakmannen. Zowel het renoveren als het leggen van een compleet nieuwe vloer zijn geen enkel probleem voor onze Klusseniers!

Vind een Klussenier »

 
Loading...