Stucwerk

Bent u op zoek naar een vakman die stucwerk voor u kan uitvoeren? Dit is en blijft een aparte discipline, een echt vak. U hoeft voor deze werkzaamheden niet per se naar een specifiek stukadoorsbedrijf op zoek.

Stucen met De Klussenier

Door zijn veelzijdigheid kunt u De Klussenier bij u in de buurt ook inschakelen voor alle grote en kleine stucwerkzaamheden. Het grote voordeel ten opzichte van een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf is dat De Klussenier ook alle andere werkzaamheden direct voor u kan uitvoeren. Wel zo makkelijk dat u tijdens een (grote) verbouwing, waar onder andere stucwerk in voor komt, slechts één vakman over de vloer hebt.


Ook voor complete stucopdrachten, met grote oppervlakken, kunt u bij De Klussenier aankloppen. In enkele gevallen zal hij een collega-Klussenier inschakelen. Uw Klussenier blijft het enigeaanspreekpunt, hij regelt alles om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.

Word ook Klussenier!

Zelf een eigen klusbedrijf beginnen? De Klussenier helpt je! Neem snel contact met ons op.

Meer informatie »

Stucwerk binnen buiten

Een Klussenier kan alle stukadoorswerkzaamheden voor uw plafond, wanden en/of badkamer voor u uitvoeren. Ook buitenshuis staat De Klussenier zijn mannetje. Heeft u wensen met betrekking tot stucwerk buitenshuis? Wanneer u hiervoor een Klussenier inschakelt kunt u rekenen op strak stucwerk in de stijl, afwerking en kwaliteit die u wenst.

De Klussenier als stucadoor

Bent u op zoek naar een stukadoor? Onze Klusseniers kunnen u helpen! Neem eens contact op met een Klussenier bij u in de buurt

Vind een Klussenier »

 
Loading...