Nieuws van en over De Klussenier

Lees hier het laatste nieuws van en over De Klussenier.

 

01-09-2017

Nieuw klusbedrijf in De Moer

Op 1 september is Sjaak Stokkermans gestart als Klussenier in De Moer. Hij heeft de ondernemerstraining op Het KlusHuis goed doorlopen en de voorbereidingen voor zijn start zijn genomen. Hij staat nu klaar voor al uw projecten en opdrachten.

15-08-2017

Samenwerking De Klussenier en Renault Nederland

Renault heeft met een aantal van hun klanten een promotie actie uitgevoerd. Zij willen graag in beeld brengen hoe de bedrijfswagens van Renault door ondernemers worden gebruikt. Daarvoor zijn wij benaderd. Dit resulteerde in een mooie video.

01-08-2017

Nieuw klusbedrijf in Stadskanaal

Vanaf 1 augustus is Stadskanaal een klusbedrijf rijker. Erwin van Dijken heeft zijn eigen klusbedrijf gestart als Klussenier. Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige vakman? Dan zit u bij Erwin goed! Kom direct in contact met Erwin.

01-05-2017

Ook in mei een nieuwe Klussenier!

Op 1 mei is Jules Hofstra uit Berkel en Rodenrijs gestart als Klussenier. Jules helpt u graag bij al uw verbouwingen, klein of groot! U kunt nu vanaf 1 mei een beroep doen op De Klussenier Jules Hofstra, of een van zijn collega-Klusseniers.

01-04-2017

6 Nieuwe klusbedrijven in Nederland

Bjorn Gerling uit Aalten, Ferry Broekman uit Hoofddorp, Gerard Kemp uit Alblasserdam, Imko van Heumen uit Heinkenszand, Marco Leen uit Almere en Sander van Elburg uit Baarle-Nassau zijn gestart als Klussenier! Vanaf 1 april kunt bij hen terecht voor uw klus.

23-03-2017

De Klussenier bij Hart in Aktie

Woensdagavond 22 maart 2017 om 20.30 uur maakte De Klussenier haar debuut in het televisieprogramma ‘Hart in Aktie’. 6 Klusseniers uit Nijmegen en omgeving hebben binnen één dag een schuur compleet gerenoveerd voor de bewoners van een begeleid-wonen project. 

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur