Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Nieuws van en over De Klussenier

Lees hier het laatste nieuws van en over De Klussenier.

 

03-07-2020

Ondernemen in de tijd van nu

Over 1 ding zijn we het allemaal eens. Het zelfstandig ondernemen met de tegenstrijdige regels wordt er niet makkelijker op. Veel zelfstandig ondernemers ervaren dat. Maar is zelfstandig ondernemen onmogelijk op dit moment?

01-06-2020

Zuid-Holland en Nijmegen Klusseniers rijker

Deze maand zijn er weer drie vakmannen als Klussenier. In Alphen a/d Rijn is Herman Bogaards zijn klusbedrijf gestart. Jan Muller is er ook bijgekomen in Zuid-Holland. Hij start als Klussenier in Maassluis. Vakman Jarno Nikkels zorgt voor uitbreiding in Nijmegen. 

19-05-2020

De Klussenier vertelt: Marcel den Hartog

In deze aflevering van ‘De Klussenier vertelt’ is De Klussenier Marcel den Hartog aan het woord. Bekijk hieronder hoe hij het werken als zelfstandig ondernemer voor een franchiseorganisatie ervaart en hoe hij deze tijd beleeft.

07-05-2020

Onderzoek zelfstandig ondernemen digitaal

De huidige situatie is voor veel mensen een goed moment om zich te bezinnen over de toekomst. Ben je tevreden met je huidige werk? Of knaagt er iets wat zegt dat je het anders wilt doen? Bijvoorbeeld de wens om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

29-04-2020

Zet vandaag de eerste stap naar jouw eigen bedrijf!

Wil je een eigen bedrijf starten? Dan kun je vandaag de eerste stap zetten! Ondanks de onzekere tijd liggen er voor goede en veelzijdige vaklieden veel kansen om juist nu een eigen bedrijf op te starten en succesvol te zijn. 

15-04-2020

ZZP’ers in de bouw houden hun hoofd boven water

Franchiseorganisatie De Klussenier heeft als missie om een van de meest geplaagde beroepsgroepen in Nederland te ondersteunen in deze lastige tijd. Zij wil ondernemers en ZZP'ers adviseren en ondersteuning bieden het hoofd boven water te houden.

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur