Klusbedrijf in Zijderveld

Zoekt u een klusbedrijf in Zijderveld? De Klussenier heeft met De Klussenier Alex Koops een professioneel klusbedrijf, met een veelzijdig vakman, die u kan helpen bij alle verbouwingen, renovaties en klussen in en rondom uw huis.

Waar kunt u De Klussenier Alex Koops voor inschakelen?

De Klussenier Alex Koops is een veelzijdige en betrouwbare vakman die vrijwel alle werkzaamheden in en rondom de woning kan uitvoeren. Denk hierbij aan grote verbouwingen en renovaties zoals een badkamer verbouwing, toilet renovatie, het plaatsen van een dakraam en complete zolderverbouwingen.

Daarnaast is hij in te schakelen als klusjesman voor kleinere werkzaamheden zoals timmerwerk, schilderwerk, deuren, kozijnen en installatiewerk.

Door de veelzijdigheid van De Klussenier Alex Koops kunt u hem voor veel verschillende werkzaamheden inschakelen. Dankzij zijn veelzijdigheid kan hij vrijwel alle werkzaamheden in en om het huis voor u uitvoeren. Daardoor heeft u direct één aanspreekpunt gedurende het hele project.

Een betrouwbare vakman

De Klussenier Alex Koops is een veelzijdige en betrouwbare vakman met jarenlange ervaring die zijn sporen heeft verdient met het uitvoeren van kwalitatief goed werk bij zijn eigen klanten. Hij werkt volgens uitstekende voorwaarden, rekent nooit voorrijkosten en geeft tenminste één jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u met De Klussenier Alex Koops een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf in huis haalt.

Naast de bovenstaande voorwaarden kunt u bij De Klussenier Alex Koops rekenen op de volgende garanties:

Uw klusbedrijf vindt u bij De Klussenier

Kortom, als u op zoek naar bent naar een veelzijdig vakman in Zijderveld neemt u contact op met De Klussenier Alex Koops. Zijn contactgegevens kunt u vinden via de onderstaande blauwe knop. Hier zijn alle Klusseniers in Zijderveld en de nabije omgeving te vinden. Klik op de blauwe pin en u kunt gemakkelijk en snel een offerteaanvraag indienen bij De Klussenier Alex Koops.

Profielpagina De Klussenier Alex Koops »
 
Loading...