De Klussenier heeft klanten in heel Nederland

Overal in Nederland doen klanten een beroep op De Klussenier. Vanwege het landelijk dekkende netwerk is De Klussenier voor elke klant in Nederland beschikbaar, van Delfzijl tot Domburg en van Julianadorp tot Vaals.

Vertrouwd Verbouwen

Een Klussenier is een veelzijdige en betrouwbare vakman. Dat betekent dat u op een aantal zekerheden kunt rekenen. De veelzijdigheid van een Klussenier betekent voor u als klant dat een Klussenier een aanzienlijk deel, zo niet het hele deel, van de werkzaamheden zelfstandig en op een professionele wijze uitvoert. Hierdoor heeft u als klant voor het grootste deel van de verbouwing veelal één vakman in huis. Waardoor u één aanspreekpunt en één persoon hebt die de klussen in en om uw woning zelfstandig en professioneel uitvoert.

Naast de veelzijdigheid van een Klussenier kunt u rekenen op een betrouwbare vakman. Elke Klussenier staat voor kwaliteit en wil dat iedere opdracht, groot of klein, naar volle tevredenheid van zijn klanten wordt afgerond volgens de daarvoor geldende normen en waarden die vastgelegd zijn in uw offerte.

Samengevat staat De Klussenier voor:

Dit wordt gewaarborgd door de overkoepelende organisatie waar u contact mee kunt opnemen als u ergens niet tevreden over bent!

De zeven zekerheden van De Klussenier voor u als klant

Al jaren profiteren klanten van De Klussenier van de zekerheden die wij te bieden hebben. Wij hebben zeven zekerheden waarop u kunt rekenen wanneer u gebruik maakt van de diensten van De Klussenier:

Ook een Klussenier inschakelen?

Wilt u ook een Klussenier bij u in de buurt inschakelen? Voor grote projecten en kleinere opdrachten is De Klussenier beschikbaar. Kijk hieronder waar in uw provincie een Klussenier te vinden is en neem direct contact op met hem om uw wensen en behoeften te bespreken.

 
Loading...