Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Meest veelzijdige Klusprofessional van Nederland gezocht!

Heb jij gouden handen? Ben jij goed in timmeren? Verbouw jij een heel huis? Kortom, ben jij een veelzijdig klusprofessional? Samen met De Klussenier zijn wij op zoek naar de meest veelzijdige klusprofessional van Nederland. Je maakt hiermee kans op een gereedschapscheque ter waarde van €1.000,- . Kijk snel hoe je mee kunt doen!

Hoe kan ik deelnemen?

Ben jij een allround klusprofessional? Ga deze uitdaging dan zeker aan en wordt de meest veelzijdige klusprofessional van Nederland. Meld je aan via de website van 100% NL om kans te maken op de hoofdprijs!

Tijdens de actieperiode gaan we vijf finalisten bekend maken, die gaan zich bewijzen tijdens het finalespel op vrijdag 8 november. De finalisten worden getoetst op vakmanschap, veelzijdigheid, kwaliteit en creativiteit. 

Iemand anders opgeven?
Ben je geen allround klusprofessional, maar ken je wel een goede veelzijdige klusprofessional? Jouw veelzijdige klusprofessional kan je aanmelden! Ga naar 100p.nl en meld jouw klusprofessional aan! Je maakt kans op 2 tickets voor een luchtballonvaart t.w.v. €300,-.

Wie is De Klussenier

Wij zoeken veelzijdige klusprofessionals die hun eigen klusbedrijf willen starten! Ben jij die veelzijdige klusprofessional? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met je op. 

Wie zijn wij?

Wij, De Klussenier, zijn de grootste franchiseorganisatie in de bouw die Nederland kent. Als franchisegever ondersteunen wij veelzijdige klusprofessionals naar een succesvolle start van hun klusbedrijf. Onze jarenalge ervaring op het gebied van ondernemen, samen met jouw veelzijdige vakmanschap, is al 15 jaar een formule tot succes. Doordat wij onze jarenlange ervaring op het gebied van ondernemen op jou overbrengen kan je als Klussenier genieten van vrij en met zekerheid ondernemen.

Bij ons zijn 180 veelzijdige klusprofessionals aangesloten die dagelijks verbouwingen en renovaties uitvoeren met hun eigen klusbedrijf. Ben jij de volgende die de stap zet naar de vrijheid van het zelfstandig ondernemen?

Kom met ons in contact!

Laat hieronder ons weten dat je interesse hebt

 
Verstuur  

 

Of neem zelf contact met ons op

  0342 84 97 97
  info@hetklushuis.nl
  06 1406 7007

Actievoorwaarden

Voor deze actie gelden de actievoorwaarden en de algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. en De Klussenier. Klik om de geldende actievoorwaarden en algemene voorwaarden van deze actie te lezen. 

Voor de overige voorwaarden en de privacyverklaring rondom deze actie verwijzen wij u naar de website van 100% NL.

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur