Maak kans op je eigen Klussenier vakman voor 1 dag!

Je kent het wel… altijd genoeg dingen in en rondom het huis die nog verbouwd, gerepareerd en onderhouden moeten worden. De Klussenier en 100% NL schieten te hulp! Je maakt elke dag kans op het winnen van je eigen Klussenier vakman voor 1 dag, hoé handig is dat?

Wat moet ik doen om dit te winnen?

Wil je kans maken om jouw klus geklaard te krijgen door een van onze Klusseniers? Op de website van 100% NL kan jij jezelf aanmelden om jouw klus geklaard te krijgen. Laat via het invulformulier weten wat je graag door een Klussenier zou willen laten aanpakken. Welke onafgemaakte zaken liggen er bij jou thuis nog te wachten? Laat ons ook meteen weten waarom dit zelf nog niet gelukt is. 

Wie is De Klussenier

De Klussenier is een landelijk dekkend netwerk van veelzijdig vakmannen met hun eigen klusbedrijf. Als consument kan je bij een Klussenier terecht voor alle opdrachten en projecten in en rondom het huis. Dit varieert van het renoveren van jouw badkamer tot het uitvoeren van onderhoudswerk.

De Klussenier staat voor Vertrouwd Verbouwen. Dit betekent dat je kan rekenen op een betrouwbare en veelzijdige vakman, die werkt volgens duidelijke uitvoeringsvoorwaarden en 12 maanden garantie geeft op de uitgevoerde werkzaamheden. Ook ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte en rekenen alle Klusseniers geen voorrijkosten.

Actievoorwaarden

Voor deze actie gelden de actievoorwaarden en de algemene voorwaarden van RadioCorp B.V. en De Klussenier. Klik om de geldende actievoorwaarden en algemene voorwaarden van deze actie te lezen. 

Voor de overige voorwaarden en de privacyverklaring rondom deze actie verwijzen wij u naar de website van 100% NL.

 
Loading...