Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Zelfstandig ondernemen iets voor jou? Onderzoek het nu digitaal!

Veel mensen zijn in deze tijd meer thuis dan dat ze gewend zijn. Een goed moment om je te bezinnen op de toekomst. Ben je tevreden met je huidige werk? Of knaagt er iets wat zegt dat je het anders wilt doen? Bijvoorbeeld de wens om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Onderzoek het nu!

Dit is hét moment om te onderzoeken of het zelfstandig ondernemen iets voor jou is. Je kunt nu in alle rust onderzoeken of het zelfstandig ondernemen bij je past. Je hebt nu de tijd!

Verder is het goed mogelijk om binnen de huidige regelgeving succesvol jouw eigen bedrijf te starten. Op dit moment is er meer dan voldoende werk in de particuliere markt van renovaties en verbouwingen. De verwachting is dat dit in de komende jaren niet gaat veranderen. Dat wil zeggen dat consumenten behoefte blijven houden aan een goede, betrouwbare en veelzijdige vakman.

Digitaal kennismaken

Om te bepalen of zelfstandig ondernemen iets voor jou is, ga je op onderzoek uit. Vaak voer je dan gesprekken met verschillende mensen, in jouw omgeving en die ervaring hebben met het starten van een eigen bedrijf. Helaas gaat dit nu niet of nauwelijks.

Toch is er een oplossing! Het KlusHuis Nederland B.V., franchisegever van De Klussenier, biedt veelzijdige vaklieden de mogelijkheid om digitaal en op afstand te onderzoeken of het zelfstandig ondernemen bij hen past. Je hoeft er de deur niet meer voor uit.

Digitaal kunnen wij een kennismakingsgesprek met elkaar inplannen. Jij kunt alle vragen stellen die je hebt over het starten van een eigen bedrijf. Daarna kunnen we je helpen in een traject waarmee we de haalbaarheid van een eigen onderneming kunnen onderbouwen. Daarbij hoort ook een ondernemingsplan waarin we met jou kijken of het zelfstandig ondernemen financieel haalbaar is.

Profiteer van meer dan 15 jaar ervaring!

Als franchisegever van de franchiseformule De Klussenier heeft Het KlusHuis Nederland B.V. meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen en begeleiden van veelzijdige vaklieden naar een succesvolle start. Honderden vaklieden hebben hun klusbedrijf opgestart met behulp van het merk De Klussenier en de ondersteuning van Het KlusHuis Nederland B.V.

Ook jij kunt van deze ervaring profiteren! Wij weten precies wat wel werkt en wat niet werkt. Daardoor kunnen wij jou de tools bieden om van jouw start direct een succes te maken. Je bouwt een succesvol eigen bedrijf op, met een vaste klantenkring.

Job franchise

Wij werken volgens een zogenaamde job franchiseformule. Dat betekent dat jij jezelf aansluit bij onze franchiseformule en voor een vast bedrag per maand profiteert van het gebruik van het merk ‘De Klussenier’ en onze ondersteuning.

Je krijgt voor dit vaste maandbedrag een sterk merk, wat in heel Nederland bekendheid heeft. Als voorbeeld, het merk De Klussenier is onder andere bekend van het RTL4-programma Help, Mijn Man Is Klusser. De herkenning van dit programma, en andere acties om de naamsbekendheid te vergroten, heeft een positief effect op jouw bedrijf!

Verder vinden wij het als franchisegever belangrijk om een zorgplicht te hanteren naar onze franchisenemers. Zo bieden wij onbeperkte coaching en ondersteuning in je bedrijfsvoering, kosteloze vaktrainingen en wordt de administratie voor je gedaan.

Wil jij onderzoeken of zelfstandig ondernemen iets voor je is? Wij vertellen je graag alles over het zelfstandig ondernemen als Klussenier!

Meer informatie over ondersteuning van De Klussenier    

 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur