Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Van partime ZZP'er naar fulltime ondernemen

In deze editie van De Klussenier vertelt laten we Jordi Merks aan het woord. Jordi is sinds november 2018 naar volle tevredenheid zelfstandig ondernemer als Klussenier. Jordi vertelt over zijn ervaringen in zijn stap naar het zelfstandig ondernemen.

Van deeltijd ZZP naar fulltime ondernemen

Twee jaar geleden is Jordi aan de slag gegaan als Klussenier. Met zijn klusbedrijf De Klussenier Jordi Merks werkt hij nu bijna twee jaar met volle tevredenheid als fulltime zelfstandig ondernemer. In de vijf jaar voor zijn start als Klussenier werkte Jordi parttime als ZZP’er. Jordi: “Ik ben destijds parttime gaan ondernemen omdat ik het te risicovol vond om fulltime als ondernemer aan de slag te gaan.”

“Na een periode parttime als zelfstandig ondernemer gewerkt te hebben vond ik het tijd om fulltime als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Toen ik tegen mijn vrouw zei dat ik volledig zelfstandig wilde gaan ondernemen schrok ze daar van. Ze vond het eng en spannend.”, aldus Jordi. Om zeker te weten of fulltime ondernemen bij hem past ging Jordi samen met zijn vrouw naar Het KlusHuis, de franchisegever van De Klussenier. Daar hadden ze een goed gesprek. Aan het einde van het gesprek waren Jordi en zijn vrouw dusdanig gerustgesteld dat ze zich geen zorgen meer maakten over de stap naar fulltime ondernemen.

De zekerheid overtuigt

De zekerheid die Jordi en zijn vrouw geboden werd, heeft hen overtuigd dat De Klussenier de juiste stap is naar fulltime werken als zelfstandig ondernemer. “De Klussenier doet veel op het gebied van marketing. Daardoor zetten ze mijn klusbedrijf professioneel op de kaart. Ook zorgt het ervoor dat mijn bedrijf al bekend is bij klanten. Met het gecreëerde beeld wordt ervoor gezorgd ik bij de klant ben al vertrouwd ben. Dit, samen met de overige ondersteuning in de bedrijfsvoering, zorgt dat ik vrij ben om te doen waar ik goed in ben: De hele dag met mijn twee rechterhanden werken.”, zegt Jordi.

Wil jij ook volledig zelfstandig ondernemen?

Wil jij, net als Jordi, ook de stap zetten naar volledig zelfstandig ondernemen? Dan heeft Jordi een advies voor je: “Dan is het mijn advies om contact op te nemen met Het KlusHuis. Het KlusHuis gaat dan samen met jou onderzoeken of fulltime ondernemerschap bij jou past. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het bij mij past. Voor mij is het super geweest. Ik ben heel blij en ga iedere dag fluitend aan het werk!”

Wil jij ook iedere dag fluitend aan het werk?

Laat dan hier vrijblijvend jouw contactgegevens achter

 
Verstuur  
 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur