Nieuws

Win een luchtballonvaart met De Klussenier!

18-06-2021

Na maanden aan de grond te hebben gestaan is De Klussenier-luchtballon begin juni weer gaan varen. Dit willen we graag met jullie vieren. Win een luchtballonvaart bij De Klussenier!

Let op: Onbetrouwbare klusbedrijven in de lente

19-03-2021

De lente komt er weer aan en dat brengt veel klusjes met zich mee die even snel gedaan moeten worden. De dakgoot moet weer schoon, de schoorsteen mag wel weer eens geveegd en de tuin moet weer op orde gebracht worden. Natuurlijk ideaal als er iemand aanbelt die deze klusjes even snel voor een zacht prijsje wil doen. Maar pas op: er zitten veel oplichters tussen.

De Klussenier vertelt: Johan Roetenberg

19-02-2021

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Johan Roetenberg aan het woord. Johan vertelt dat leeftijd geen rol hoeft te zijn om voor jezelf te beginnen als Klussenier

Nieuwe generatie in de klusbranche helpt Assen en omstreken 'uit de brand'

01-02-2021

De laatste jaren is het enorm druk in de bouw waardoor het voor vele consumenten een enorme uitdaging is om een juiste klusjesman te vinden die de klus perfect en het liefst zo snel mogelijk uit kan voeren.

De Klussenier vertelt: Manuel ter Bogt

18-12-2020

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Manuel ter Bogt aan het woord. Manuel was ZZP’er in de bouw en heeft de overstap naar De Klussenier gemaakt. Hij vertelt waarom hij dit gedaan heeft en wat voor hem het voordeel hiervan is geweest.

Klusbedrijven komen om in de verbouwingen en moeten steeds vaker nee zeggen

05-11-2020

Dat kopt het AD vandaag. Lees meer in dit nieuwsbericht over dit onderwerp. 

1 2 3 4 5 6 7 »

 
Loading...