Nieuws

Win een luchtballonvaart met De Klussenier!

12-07-2022

Het is een prachtige avond. De wind staat gunstig. Ondertussen wordt op een open veld ergens in het land de envelop van De Klussenier heteluchtballon voorzichtig uitgevouwen. De grote mand staat al gereed en na het vastknopen van de touwen gaat de brander aan. De piloot doet nog een laatste check of alles veilig is.

De Klussenier Awards 2022: "Trots op onze Klusseniers"

11-04-2022

Zwartebroek, 8 april - Op vrijdag 8 april werd de zesde editie van De Klussenier Awards georganiseerd in Zwartebroek. Met 6 categorieën, diverse jubilarissen en het eerste erelid van De Klussenier, beloofde het een aangename avond te worden.


Tweede generatie Klussenier in Losser

08-02-2022

De laatste jaren is het enorm druk in de bouw waardoor het voor vele consumenten een enorme uitdaging is om een juiste klusjesman te vinden die de klus perfect en het liefst zo snel mogelijk uit kan voeren. Gelukkig helpen onze Klusseniers hun klanten uit de brand!

De Klussenier André van Mastrigt plaatst 1000e VELUX dakraam

20-08-2021

Veenendaal - De Klussenier André van Mastrigt is een graag geziene gast in Veenendaal en omstreken. De klusser helpt al 8,5 jaar huizenbezitters en -verbouwers uit de brand met grote en kleine klussen. Vandaag plaatst hij in Veenendaal-Oost zijn duizendste VELUX-dakraam.

Let op: Onbetrouwbare klusbedrijven in de lente

19-03-2021

De lente komt er weer aan en dat brengt veel klusjes met zich mee die even snel gedaan moeten worden. De dakgoot moet weer schoon, de schoorsteen mag wel weer eens geveegd en de tuin moet weer op orde gebracht worden. Natuurlijk ideaal als er iemand aanbelt die deze klusjes even snel voor een zacht prijsje wil doen. Maar pas op: er zitten veel oplichters tussen.

De Klussenier vertelt: Johan Roetenberg

19-02-2021

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Johan Roetenberg aan het woord. Johan vertelt dat leeftijd geen rol hoeft te zijn om voor jezelf te beginnen als Klussenier

1 2 3 4 5 6 7 8 »

 
Loading...