Klusbedrijf in Nieuw Vennep

Zoek je een klusbedrijf in Nieuw Vennep? De Klussenier heeft met De Klussenier Ruud Kauffman een professioneel klusbedrijf, met een veelzijdig vakman, die je kan helpen bij alle verbouwingen, renovaties en klussen in en rondom jouw huis.

Waar kan ik De Klussenier Ruud Kauffman voor inschakelen?

De Klussenier Ruud Kauffman is een veelzijdige en betrouwbare vakman die vrijwel alle werkzaamheden in en rondom de woning kan uitvoeren. Denk hierbij aan grote verbouwingen en renovaties zoals een badkamer verbouwing, toilet renovatie, het plaatsen van een dakraam en complete zolderverbouwingen.

Daarnaast is hij in te schakelen als klusjesman voor kleinere werkzaamheden zoals timmerwerk, schilderwerk, deuren, kozijnen en installatiewerk.

Door de veelzijdigheid van De Klussenier Ruud Kauffman kun je hem voor veel verschillende werkzaamheden inschakelen. Dankzij zijn veelzijdigheid kan hij vrijwel alle werkzaamheden in en om het huis voor jou uitvoeren. Daardoor heb je direct één aanspreekpunt gedurende het hele project.

Een betrouwbare vakman

De Klussenier Ruud Kauffman is een veelzijdige en betrouwbare vakman met jarenlange ervaring die zijn sporen heeft verdient met het uitvoeren van kwalitatief goed werk bij zijn eigen klanten. Hij werkt volgens uitstekende voorwaarden, rekent nooit voorrijkosten en geeft tenminste één jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je met De Klussenier Ruud Kauffman een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf in huis haalt.

Naast de bovenstaande voorwaarden kan je bij De Klussenier Ruud Kauffman rekenen op de volgende garanties:

Jouw klusbedrijf vind je bij De Klussenier

Kortom, als je op zoek naar bent naar een veelzijdig vakman in Nieuw Vennep neem je contact op met De Klussenier Ruud Kauffman. Zijn contactgegevens kan je vinden op de onderstaande kaart. Hier zijn alle Klusseniers in Nieuw Vennep en de nabije omgeving te vinden. Klik op de blauwe pin en je kunt gemakkelijk en snel een offerteaanvraag indienen bij De Klussenier Ruud Kauffman.

 
Loading...