Klusbedrijf in Amsterdam

Zoek je een klusbedrijf in Amsterdam? De Klussenier heeft met De Klussenier Edwin de Bruijn een professioneel klusbedrijf, met een veelzijdig vakman, die je kan helpen bij alle verbouwingen, renovaties en klussen in en rondom jouw huis.

Waar kan ik De Klussenier Edwin de Bruijn voor inschakelen?

De Klussenier Edwin de Bruijn is een veelzijdige en betrouwbare vakman die vrijwel alle werkzaamheden in en rondom de woning kan uitvoeren. Denk hierbij aan grote verbouwingen en renovaties zoals een badkamer verbouwing, toilet renovatie, het plaatsen van een dakraam en complete zolderverbouwingen.

Daarnaast is hij in te schakelen als klusjesman voor kleinere werkzaamheden zoals timmerwerk, schilderwerk, deuren, kozijnen en installatiewerk.

Door de veelzijdigheid van De Klussenier Edwin de Bruijn kun je hem voor veel verschillende werkzaamheden inschakelen. Dankzij zijn veelzijdigheid kan hij vrijwel alle werkzaamheden in en om het huis voor jou uitvoeren. Daardoor heb je direct één aanspreekpunt gedurende het hele project.

Een betrouwbare vakman

De Klussenier Edwin de Bruijn is een veelzijdige en betrouwbare vakman met jarenlange ervaring die zijn sporen heeft verdient met het uitvoeren van kwalitatief goed werk bij zijn eigen klanten. Hij werkt volgens uitstekende voorwaarden, rekent nooit voorrijkosten en geeft tenminste één jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je met De Klussenier Edwin de Bruijn een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf in huis haalt.

Naast de bovenstaande voorwaarden kan je bij De Klussenier Edwin de Bruijn rekenen op de volgende garanties:

Jouw klusbedrijf vind je bij De Klussenier

Kortom, als je op zoek naar bent naar een veelzijdig vakman in Amsterdam neem je contact op met De Klussenier Edwin de Bruijn. Zijn contactgegevens kan je vinden op de onderstaande kaart. Hier zijn alle Klusseniers in Amsterdam en de nabije omgeving te vinden. Klik op de blauwe pin en je kunt gemakkelijk en snel een offerteaanvraag indienen bij De Klussenier Edwin de Bruijn.

 
Loading...