Klusbedrijf in Berlicum

Zoek je een klusbedrijf in Berlicum? De Klussenier heeft met De Klussenier Jeroen Schel een professioneel klusbedrijf, met een veelzijdig vakman, die je kan helpen bij alle verbouwingen, renovaties en klussen in en rondom jouw huis.

Waar kan ik De Klussenier Jeroen Schel voor inschakelen?

De Klussenier Jeroen Schel is een veelzijdige en betrouwbare vakman die vrijwel alle werkzaamheden in en rondom de woning kan uitvoeren. Denk hierbij aan grote verbouwingen en renovaties zoals een badkamer verbouwing, toilet renovatie, het plaatsen van een dakraam en complete zolderverbouwingen.

Daarnaast is hij in te schakelen als klusjesman voor kleinere werkzaamheden zoals timmerwerk, schilderwerk, deuren, kozijnen en installatiewerk.

Door de veelzijdigheid van De Klussenier Jeroen Schel kun je hem voor veel verschillende werkzaamheden inschakelen. Dankzij zijn veelzijdigheid kan hij vrijwel alle werkzaamheden in en om het huis voor jou uitvoeren. Daardoor heb je direct één aanspreekpunt gedurende het hele project.

Een betrouwbare vakman

De Klussenier Jeroen Schel is een veelzijdige en betrouwbare vakman met jarenlange ervaring die zijn sporen heeft verdient met het uitvoeren van kwalitatief goed werk bij zijn eigen klanten. Hij werkt volgens uitstekende voorwaarden, rekent nooit voorrijkosten en geeft tenminste één jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je met De Klussenier Jeroen Schel een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf in huis haalt.

Naast de bovenstaande voorwaarden kan je bij De Klussenier Jeroen Schel rekenen op de volgende garanties:

Jouw klusbedrijf vind je bij De Klussenier

Kortom, als je op zoek naar bent naar een veelzijdig vakman in Berlicum neem je contact op met De Klussenier Jeroen Schel. Zijn contactgegevens kan je vinden op de onderstaande kaart. Hier zijn alle Klusseniers in Berlicum en de nabije omgeving te vinden. Klik op de blauwe pin en je kunt gemakkelijk en snel een offerteaanvraag indienen bij De Klussenier Jeroen Schel.

 
Loading...