Een droomstart maken van jouw eigen klusbedrijf? Word Klussenier!

Lees hoe jij kunt profiteren van onze franchiseformule    

Heb jij een professioneel klusbedrijf, of wil je je eigen klusbedrijf starten? Sluit je aan bij franchiseorganisatie De Klussenier! Als Klussenier profiteer je van de zekerheden die wij als franchiseorganisatie bieden, maar behoud je de vrijheden van een zelfstandig ondernemer. Het beste van beide werelden!

Momenteel hebben wij meer dan 700 beschikbare opdrachten! Word ook Klussenier!

De Klussenier ondersteunt jou op meerdere vlakken. Wij helpen je met de bedrijfsvoering van jouw klusbedrijf, nemen jouw boekhouding uit handen, helpen jou om de marketing van jouw eigen klusbedrijf op te zetten en tegelijkertijd profiteer je ook van onze naamsbekendheid. Dit alles zorgt ervoor dat jij kunt blijven doen waar je goed in bent: renoveren, verbouwen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Word Klussenier en profiteer van de voordelen

Als Klussenier behoud je de vrijheden van een ondernemer, maar profiteer je van de zekerheden van een franchiseorganisatie:

  

Administratieve ondersteuning. Jouw volledige boekhouding wordt uit handen genomen door De Klussenier. Daarnaast krijg je toegang tot gebruiksvriendelijke, administratieve tools waarmee jij eenvoudig calculaties, offertes en facturen opstelt en inzicht hebt in de prestaties van jouw eigen klusbedrijf.

  

Uitstekende inkoopvoorwaarden en trainingen. Als Klussenier profiteer je van voordelige inkoopcondities en kosteloze vaktrainingen van onder andere PontMeyer, Technische Unie en Velux.

  

Ons enorme netwerk. De Klussenier bestaat uit 210 professionele vakmannen. Heb je vragen over een opdracht of hulp nodig? Of wil je samenwerken aan een opdracht? Er is altijd wel een collega die jou kan helpen.

  

Ondersteuning bij jouw bedrijfsvoering, marketingstrategie en landelijke naamsbekendheid . Naast de administratie en bedrijfsvoering bieden wij hulp bij het opzetten van een goede marketingstrategie en profiteer je van onze landelijke naamsbekendheid..

Word Klussenier en wees bestand tegen onzekere tijden

Als Klussenier is jouw klusbedrijf crisisbestendig. De maatregelen, informatie en faciliteiten die wij jou als franchisegever bieden, geven jou zekerheid in onzekere tijden. Als Klussenier hoef jij je geen zorgen te maken over de toekomst van jouw klusbedrijf.

Wil jij zelf Klussenier worden?

Wij krijgen vele aanvragen binnen van vakmannen die Klussenier willen worden. De kwaliteit van de werkzaamheden wordt door de consument met een 8,7 beoordeeld. Dit cijfer willen we zo houden en daarom hanteren wij een zorgvuldige selectieprocedure. Heb jij het in je om Klussenier te worden? Meld je dan aan!

Werk onder het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’

Een Klussenier doet meer dan kwalitatief vakwerk leveren. Hij geeft de klant vertrouwen en is klantvriendelijk. De klantvriendelijkheid van Klusseniers wordt beoordeeld met een 9,1. Daarnaast werk je als Klussenier onder het keurmerk ‘Vertrouwd Verbouwen’, wat kwaliteit en vakmanschap uitstraalt. Wil jij ook Klussenier worden?

Ben jij onze nieuwe Klussenier?

Ben jij klaar om voor jezelf te beginnen? Staan kwaliteit en vakmanschap bij jou hoog in het vaandel? Dan komen we graag met je in contact

Ben jij die veelzijdige, professionele vakman en heb jij:

  • De droom om een eigen klusbedrijf te starten?
  • Affiniteit met en/of een achtergrond in de particuliere (renovatie)bouw?
  • Stabiele sociale & financiële omstandigheden?
  • Goede beheersing van Nederlandse taal?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER, DAN NEMEN WIJ CONTACT MET JE OP!

Word Klussenier

Ben jij een echte vakman, werk jij nauwkeurig en lever jij kwalitatief goed werk af? Vul het formulier in.Waarom ben jij geschikt om Klussenier te worden?

 

Verstuur  

 
Loading...