Uitreiking De Klussenier Awards 2017

Wie is de vakman van het jaar? Welke Klussenier wordt door zijn klanten op handen gedragen? En welke nieuwbakken Klussenier heeft een vliegende start gemaakt? Op 2 februari weten we het. Dan vindt alweer de 4e editie plaats van de De Klussenier Awards.

Ook dit jaar zijn weer alle Klanttevredenheidsonderzoeken, statistieken en andere bronnen geraadpleegd om een lijstje te maken.  Voor de meeste Klusseniers was 2017 een top jaar! Ook de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek zijn zeer positief. Het gemiddelde cijfer voor klantvriendelijkheid ligt momenteel zelfs op een 9,1.  Daar zijn we als organisatie erg trots op!

Maar er kan er maar één de beste zijn. Van de ruim 180 Klusseniers staan hieronder de Klusseniers die in 2017 de beste resultaten lieten zien. Zij zijn de genomineerden voor de uitreiking van De Klussenier Awards 2017. 

  • In de categorie: Vakmanschap:

De Klussenier Henk Kenter uit Nieuwe Pekela
De Klussenier Roy van Leerdam uit Krimpen a/d Lek
De Klussenier Wim de Jong uit Gouda

  • In de categorie: Klantvriendelijkheid:

De Klussenier Arno Vink uit Nijmegen
De Klussenier Patrick de Vos uit Eindhoven
De Klussenier Richard Talens uit Assen

  • In de categorie: Ondernemerschap:

De Klussenier Anton Korsmit uit Tilburg
De Klussenier Marcel den Hartog uit Amersfoort
De Klussenier Martin Harteveld uit Barendrecht

  • in de categorie: Starter van het Jaar:

De Klussenier Herman Pul uit Woudenberg
De Klussenier Job Groot uit Sint Pancras
De Klussenier John van Gammeren uit Lelystad

Naast deze categorieën bestaat ook de Ondersteuner Award. Een Klussenier kan voor deze Award zijn eigen ondersteuner, vaak zijn partner, aandragen voor nominatie. Joost van der Pol, directeur/eigenaar van de franchiseformule De Klussenier: ‘Als er iets is wat wij in die 13 jaar dat onze organisatie bestaat opmerken, is dat het gezin altijd betrokken wordt bij de onderneming. Het is belangrijk dat een Klussenier weet dat het thuis op rolletjes loopt zodat hij zichzelf kan bezighouden met de uitvoering van opdrachten. We zien ook partners die het klantcontact en het maken van offertes voor hun rekening nemen. Er zijn zelfs partners die materiaal halen of zelf een handje meehelpen op de klus. Deze partners verdienen het om in het zonnetje te worden gezet.’ 

De genomineerden voor de Ondersteuner Award 2017:
Willeke Romp van De Klussenier Job Groot uit Sint Pancras
Marianne Wesselink van De Klussenier Theo Wesselink uit Albergen
Inge Stroeven-Scheepers van De Klussenier Peter Stroeven uit Purmerend

Benieuwd of de Klussenier in uw omgeving een prijswinnaar is? Houd onze site (www.klussenier.nl) en onze Facebookpagina in de gaten voor een verslag van de feestelijke uitreiking op vrijdag 2 februari a.s. in Barneveld.

 
Loading...