De Klussenier Arjan Kristiaan

Arjan Kristiaan uit Wageningen is al sinds 2012 Klussenier. Voor zijn avontuur als Klussenier was hij manager bij een installatebedrijf. Dat vond hij op zich leuk werk, maar hij was constant bezig met zaakjes regelen in plaats van met zijn werk en dat wilde hij niet langer.

Arjan had toen al ongelofelijk veel kennis op het gebied van verbouwen en klussen opgedaan. Dus besloot hij zijn eigen klusbedrijf te beginnen. Het is natuurlijk altijd wel spannend om jouw baan op te zeggen. Gelukkig kon hij door zijn samenwerking met De Klussenier op een veilige manier zijn onderneming starten. Zo kon hij altijd met iemand contact opnemen als hij vragen had over zijn nieuwe onderneming. 

Zelfs wanneer je eigenlijk alles wel op de rails hebt is het een fijne geddachte dat je altijd nog op iemand terug kan vallen, mochten zich situaties voordoen waar je niet bekend mee bent.

Kom in contact met Arjan!

Benieuwd wat De Klussenier voor jou kan betekenen?

Wil jij ook de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap ervaren met minimale risico's en maximale winst? Word Klussenier! Neem hier contact met ons op
Mijn huidige situatie:  
 
Loading...