Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

De Klussenier Alex Koops

Alex Koops uit Zijderveld was al actief in de bouw als elektricien in loondienst. Naarmate de jaren vorderde was hij toch op zoek naar meer vrijheid zodat hij zelf kon beslissen welke klussen hij zou uitvoeren. Daarnaast vond hij het ook wel tijd om zelf te gaan profiteren van zijn harde werk, in plaats van dat zijn baas dat alleen deed.

Alex had nog wel wat extra ondersteuning nodig als startende ondernemer aangezien hij helemaal geen ervaring had met ondernemen. Na het eerste gesprek met De Klussenier waren veel twijfels al bij hem weggenomen. Waardoor het zowel voor hemzelf als voor zijn vriendin een stuk meer ontspannen werd dat hij graag voor zichzelf wou beginnen.

Nu na 2,5 jaar profiteert Alex nog steeds van de ondersteuning en zekerheid die De Klussenier hem biedt. Dit ziet hij ook terug bij zijn klanten, die weten dat de garantie die hij op zijn werk geeft daadwerkelijk gewaarborgd is bij een grotere organisatie. Zo winnen ze allebei!

Kom in contact met Alex!

Benieuwd wat De Klussenier voor jou kan betekenen?

Wil jij ook de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap ervaren met minimale risico's en maximale winst? Word Klussenier! Neem hier contact met ons op
Mijn huidige situatie:  
 
Loading...

Wil je ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis Nederland B.V.
Tolboomweg 11
3784 XC Terschuur