Vertrouwd Verbouwen®
VIND UW KLUSSENIER

De Klussenier Theo Wesselink

De Klussenier Theo Wesselink De Klussenier Theo Wesselink
Zenderseweg 67
7665 TK Albergen


t 0546 442021
m 06 42813117
theowesselink@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 64294838

Even voorstellen: uw klusbedrijf in Albergen

Mijn naam is Theo Wesselink en voor de omgeving Tubbergen, Almelo, Hengelo en de rest van Twente ben ik beschikbaar voor onder andere uw badkamer- of keukenverbouwing.

Ik werkte 30 jaar bij een aannemersbedrijf voordat ik besloot mijn eigen klusbedrijf te starten. Het werk bij het aannemersbedrijf besloeg alle facetten van het verbouw-, onderhoud-, renovatie- en reparatiewerk. Timmerwerk is wel echt mijn specialiteit. De liefde voor het timmervak is mij door mijn vader en opa met de paplepel ingegoten.

Wat kan ik voor u betekenen? Wanneer u op zoek bent naar een professionele vakman bent u bij mij aan het juiste adres. Op het gebied van houtbewerking is alles mogelijk, bijvoorbeeld: op maat gemaakte keukens, kasten, het leggen van vloeren of aftimmeren. Ik heb ook veel ervaring met het maken en plaatsen van kozijnen, ramen en deuren en dakkapellen. Maar ook voor een nieuwe badkamer, keuken, aanbouw of allerlei onderhoudswerk kunt u bij mij terecht. Naast de uitvoering zorg ik desgewenst voor de inkoop van het materiaal en de inhuur van derden.

Ik denk graag met u mee in de mogelijkheden van een verbouwing of renovatie en kan daarbij deskundig advies geven. Zo heeft u vanaf de aanvraag tot en met oplevering maar één verantwoordelijk aanspreekpunt. Ik reken geen voorrijkosten en heb de mogelijkheid om materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverd werk. Kortom, Vertrouwd Verbouwen!

Neem gerust contact met mij op om vrijblijvend te bespreken wat ik voor u kan betekenen. Of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Albergen op www.klusseniertheowesselink.nl.

Foto's van mijn recente werkzaamheden


Certificeringen

Sigma Coatings-expertBij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.

Isover isolatiespecialistAls gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

EPDM-specialistDoor Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Velux MontagePartnerDoor VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Knauf wandsysteemOp de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.

Knauf gipsgebonden pleistersOp de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Vertrouwd Verbouwen

‘Vertrouwd Verbouwen’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan deze veelzijdige Klussenier kunt toevertrouwen. Hij beheerst het brede scala van klussen tot aannemerswerkzaamheden. Informeer wat hij voor u kan doen! Uiteraard met volledige garantie.

Uw specialist uit Albergen voor:

Badkamer renoveren of installerenBadkamer renoveren of installeren

Dakraam plaatsenDakraam plaatsen

Kozijnen plaatsen of renoverenKozijnen plaatsen of renoveren

TimmerwerkTimmerwerk

Zolder verbouwenZolder verbouwen

En uiteraard alle andere werkzaamhedenEn uiteraard alle andere werkzaamheden