Vertrouwd Verbouwen®
VIND UW KLUSSENIER

De Klussenier Louis Alons

De Klussenier Louis Alons De Klussenier Louis Alons
Lire 7
8253 EN Dronten


t 0321 317506
m 06 51678291
l.alons@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 39092250

Even voorstellen: uw klusbedrijf in Dronten

Mijn naam is Louis Alons en ik ben geboren en getogen in Dronten. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Mijn klantenkring heeft zich uitgebreid tot de ruime omgeving van Dronten, Kampen, Biddinghuizen en Swifterbant.

Sinds 2006 ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag als de Klussenier Louis Alons. Het zelfstandig ondernemerschap bevalt mij prima en hierin kan ik mijn enthousiasme om voor anderen iets te betekenen goed kwijt.

Ik heb veel ervaring in renovaties van keukens, badkamers en toiletten. Wilt u een nieuwe badkamer, dan kan ik dat project van het begin tot het eind begeleiden. Ik help u met de ideeën op papier zetten, kan eventueel met u mee naar de showroom om u te helpen met de juiste materialen uitzoeken, kan deze plaatsen en zorg voor de volledige afwerking. Daarnaast ben ik bedreven met allerlei timmerwerk en het plaatsen van scheidingswanden en dergelijke. Een complete zolderverbouwing waar bij de zolder moet worden geisoleerd behoort ook tot de mogelijkheid. Ik ben Isover isolatiespecialist en weet precies hoe ik uw zolder de beste kan isoleren. Uiteraard kan uw zolder worden voorzien van een VELUX dakvenster. Schilderwerk, zowel binnen als buiten, evenals behang- en sauswerk zijn werkzaamheden die door mij graag gedaan worden.

Natuurlijk zijn er nog veel meer werkzaamheden of projecten waarvoor u mij kunt inschakelen. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden. Dit kan door mij te mailen of door direct telefonisch contact met mij op te nemen.


Certificeringen

Sigma Coatings-expertBij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.

Isover isolatiespecialistAls gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

EPDM-specialistDoor Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Velux MontagePartnerDoor VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Vertrouwd Verbouwen

‘Vertrouwd Verbouwen’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan deze veelzijdige Klussenier kunt toevertrouwen. Hij beheerst het brede scala van klussen tot aannemerswerkzaamheden. Informeer wat hij voor u kan doen! Uiteraard met volledige garantie.

Uw specialist uit Dronten voor:

Badkamer renoveren of installerenBadkamer renoveren of installeren

Dakraam plaatsenDakraam plaatsen

SchilderwerkSchilderwerk

TegelwerkTegelwerk

Zolder verbouwenZolder verbouwen

En uiteraard alle andere werkzaamhedenEn uiteraard alle andere werkzaamheden