Vertrouwd Verbouwen®
VIND UW KLUSSENIER

De Klussenier Hans Bramsen

De Klussenier Hans Bramsen De Klussenier Hans Bramsen
Loudonstraat 22
2613 CV Delft


m 06 43236243
h.bramsen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27275679

Even voorstellen: uw klusbedrijf in Delft

Ik ben Hans Bramsen, geboren in Den Haag maar woon al jaren met veel plezier in Delft. Voor deze omgeving ben ik beschikbaar voor al uw verbouw-, renovatie-, en onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning of bedrijf.

De liefde voor het vak is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid in een familie met bouwvakkers. Na mijn diensttijd was ik enige tijd werkzaam bij een tegelbedrijf. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan. Voordat ik Klussenier werd, werkte ik jaren bij een plafondbedrijf, waar ik systeemplafonds en wanden monteerde. Naast mijn werk was ik ook altijd bezig met klussen en verbouwen. Veel mensen wisten mij toen al te vinden voor de meest uiteenlopende klussen. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ben inmiddels al jaren succesvol als Klussenier.

Wanneer u graag uw badkamer, keuken of toilet wil renoveren of compleet nieuw wil laten plaatsen bent u bij mij aan het juiste adres. Ook voor het plaatsen van VELUX dakramen, timmerwerk en het plaatsen van open haarden kunt u bij mij terecht. En voor alle overige renovatiewerkzaamheden in en rond uw woning.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? U kunt mij gerust bellen voor meer informatie. Voor een klus en/of advies of vrijblijvende offerte is het ook mogelijk om een email sturen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een eventuele afspraak. 

Foto's van mijn recente werkzaamheden


Certificeringen

Velux KeurmerkDoor VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.

Vertrouwd Verbouwen

‘Vertrouwd Verbouwen’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan deze veelzijdige Klussenier kunt toevertrouwen. Hij beheerst het brede scala van klussen tot aannemerswerkzaamheden. Informeer wat hij voor u kan doen! Uiteraard met volledige garantie.

Uw specialist uit Delft voor:

Badkamer renoveren of installerenBadkamer renoveren of installeren

Dakraam plaatsenDakraam plaatsen

Keuken renoveren of installerenKeuken renoveren of installeren

TegelwerkTegelwerk

Toilet renoveren of installerenToilet renoveren of installeren

En uiteraard alle andere werkzaamhedenEn uiteraard alle andere werkzaamheden