Vertrouwd Verbouwen®
VIND UW KLUSSENIER

De Klussenier Ben van Dam

De Klussenier Ben van Dam De Klussenier Ben van Dam
Marokkostraat 1
2622 CH Delft


t 015 2143147
m 06 39760496
b.vandam@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27380521

Even voorstellen: uw klusbedrijf in Delft

Mijn naam is Ben van Dam, ik ben geboren in Delft en woon hier nog steeds met veel plezier. Ik ben getrouwd met Monique en wij hebben 3 kinderen. Voor Delft en omgeving ben ik beschikbaar voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond de woning.

Na mijn LTS opleiding bouwkunde ben ik gaan werken. Dat betekent dat ik nu ruim 35 jaar werkervaring heb in de bouw waarvan 23 jaar bij één werkgever. Ik heb mezelf opgewerkt tot assistent uitvoerder. Ik ben erg veelzijdig waardoor ik alle facetten van de renovatie- en onderhoudswerkzaamheden zelf kan uitvoeren.

Bent u op zoek naar een vakman voor het vervaardingen van timmerwerk, schilderwerkzaamheden, het realiseren van een complete zolderverbouwing, uitbouw of het plaatsen van dakkapel of dakraam? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt uiteraard voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond uw woning bij mij terecht.

Naast de uitvoering van de werkzaamheden voorzie ik u ook graag van deskundig advies, ik verzorg desgewenst de inkoop van het materiaal, en bij grotere projecten of specialistische werkzaamheden verzorg ik (in overleg) de inhuur van derden. Zo heeft u maar één aanspreekpunt. Net zoals mijn collega Klusseniers reken ik geen voorrijkosten en ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Hebt u een verbouwing gepland staan of een kleinere klus? Neem gerust contact op om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Foto's van mijn recente werkzaamheden


Certificeringen

Velux KeurmerkDoor VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.

Knauf gipsgebonden pleistersOp de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Vertrouwd Verbouwen

‘Vertrouwd Verbouwen’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan deze veelzijdige Klussenier kunt toevertrouwen. Hij beheerst het brede scala van klussen tot aannemerswerkzaamheden. Informeer wat hij voor u kan doen! Uiteraard met volledige garantie.

Uw specialist uit Delft voor:

Dakraam plaatsenDakraam plaatsen

Deuren afhangenDeuren afhangen

Keuken renoveren of installerenKeuken renoveren of installeren

SchilderwerkSchilderwerk

Toilet renoveren of installerenToilet renoveren of installeren

En uiteraard alle andere werkzaamhedenEn uiteraard alle andere werkzaamheden